Esse- foto Rigetta Klint.jpg

Behandlinger

Mine behandlinger er altid holistiske, personlige og sammensat, så de passer til dig.

Ud fra min brede faglige viden og intuition får du det bedste for hud og sjæl.

 

Huden er unik og altid i proces. Den afspejler vores liv og påvirkes af kost, søvn, stress, hormonbalance og følelser. Derfor vil behandlingen ofte være forskellig fra gang til gang og fra person til person.

 

Selve behandlingen foregår oftest i stilhed, kun med blid musik i baggrunden.

 

Du bliver behandlet med effektive, luksuriøse, økologiske produkter fra Esse Probiotic Skincare. Imens er du puttet under en blød dyne, og der er varme i briksen.

 

Efter behandlingen får du tid til lige at vende tilbage til virkeligheden, mens du nyder en lækker kop the og lidt forkælelse til smagsløgene.

 

Begge behandlinger er også rigtig gode til gravide og nybagte mødre. Du må meget gerne have din baby med, det fungerer bedst indtil den er ca. 3-4 uger gammel.

Ansigtsbehandlingen

Kombinationen af aktive, dybdevirkende produkter og mine hænder stimulerer effektivt hudens egne processer for en sund, stærk hud i balance.

 

I behandlingen indgår der enzym- eller syrepeelinger, manuel fjernelse af urenheder, masker, olier og altid en individuelt tilpasset ampul fra Esse Probiotic Skincare med et højaktivt serum.  

 

Den holistiske ansigtsmassage arbejder dybt på muskler og bindevæv. Den indeholder elementer af akupressur, ansigtszoneterapi, lymfedrænage, meridian-strygninger og blid berøring af hormon afbalancerende punkter.

 

Føles som himmelsk velvære og forkælelse mens ansigtstrækkene blødes op.

 

Huden vil føles glat, velfugtet og fornyet, med smuk glød og udstråling.

 

Tid: 75 min. 

Pris: 995,- Book her

Teenagebehandlingen

Behandlingen arbejder på at skabe balance i din teenagehud. Din krops hormoner påvirker huden og gør at den både kan være tør, sart, fedtet – og måske indimellem tilstoppet.

I behandlingen kombinerer jeg aktive, dybdevirkende produkter med mine hænder. Det stimulerer effektivt din huds egne processer, så den kan blive sundere og stærkere.

 

I behandlingen bruger jeg en enzym- eller syrepeeling, urenheder bliver dybderenset, du får ansigtsmaske, måske olie og altid en individuelt tilpasset ampul fra Esse Probiotic Skincare med et højaktivt serum.

 

Mens du ligger med masken, får du en meget afslappende massage af din nakke og hovedbund og blid stimulering af hormonafbalancerende punkter med akupressur, ansigtszoneterapi og meridian-strygninger. Behandlingen afsluttes med dagcreme og hvis du ønsker det foundation eller pudder.

 

Efter du har nydt din behandling, vil du få en masse gode råd til, hvad du selv kan gøre derhjemme både med hensyn til hudpleje og livsstil.

 

Tid: 60 min. 

Pris: 495,- Book her

Tillægsbehandlinger

Ansigtsterapien

Behandlingen arbejder dybt på at afspænde musklerne, afslappe og smidiggøre bindevævet. Ansigtstrækkene genfinder deres faste struktur, og huden bliver mere fyldig. Hudens eget fornyelsessystem stimuleres ved at spændinger slippes, og der kommer et øget flow i cellerne -  naturens svar på ”botox og filler”. Din hud vil få fornyet glød, dine ansigtstræk blødes op og løftes.

 

Huden renses blidt og mættes med nærende, virksomme og hudfornyende olier fra Esse Probiotic Skincare.

 

I behandlingen arbejdes der med elementer af akupressur, ansigtszoneterapi, lymfedrænage, meridian-strygninger, løft og afspænding af bindevævet og blid berøring af hormon afbalancerende punkter. Der kan indgå et energetisk ansigtsløft og holistisk ansigtsmassage.

Det vil føles som ét langt meditativt massageflow.

 

Samtidig med at spændingerne slipper, oplever mange en dyb ro. Nogle skifter mellem at være vågen og glide ind og ud af søvnen under behandlingen. Måske rydder underbevidstheden op i det, der fylder eller forstyrrer.

 

Det er meget individuelt, hvordan behandlingen føles. Den skal opleves!

 

 

Tid: 75 min. 

Pris: 995,- Book her

Billede 1.jpg

Som tilvalg til din ansigtsbehandling eller ansigtsterapi kan vipper/bryn og voksning af ansigtet tilvælges, når du booker din tid.

Farvning af vipper/bryn og retning af bryn rammer øjnene smukt ind, og giver ansigtet et lille optisk løft.

Farvning af bryn inkl. tilretning

Pris: 200,- Book her

Tilretning af bryn eller farvning

Pris: 150,- Book her

 

Farvning af vipper

Pris: 150,- Book her

Farvning af vipper/bryn inkl. tilretning af bryn

Pris: 300,- Book her

Voks overlæbe

Pris: 150,- Book her

Voks overlæbe/hage

Pris: 175,- Book her